hrv
eng

OPĆE INFORMACIJE I PRAVILA KUĆE

Radno vrijeme

Ponedjeljak-petak:    10:00 - 22:00
Subota:                    14:00 - 22:00
Nedjelja:                  14:00 - 20:00

Posljednji tretman može biti organiziran najkasnije sat vremena prije kraja radnog vremena.

Pristup

Usluge HealthCluba mogu koristiti gosti hotela Esplanade Zagreb i vanjski gosti koji imaju odobren pristup.

Rezervacije

Kako bismo Vam osigurali termin i tretman koji želite, preporučujemo Vam da rezervaciju napravite prije dolaska u hotel. Kod rezervacije je potrebno priložiti broj kreditne kartice, kako bi se osigurao siguran dolazak na zakazani tretman.
Ako ste gost hotela Esplanade Zagreb, rezervaciju možete napraviti na interni broj telefona 3559, a ako zovete izvan hotela, brojevi telefona su +385-1-4566-059 ili +385-91-4566-601 ili na e-mail: info@healthclub-esplanade.com.

Dolazak na zakazani tretman

Potrebno je prijaviti se na recepciju HealthClub najmanje 15 minuta prije zakazanog termina, kako bi se izbjeglo skraćivanje trajanja tretmana.

Otkaz rezervacije

Ukoliko želite promijeniti vrijeme Vašeg već zakazanog tretmana, trebate nam se javiti najmanje 6 sati unaprijed. Zadržavamo pravo naplate 50% iznosa zakazanog tretmana, ukoliko tretman nije otkazan najmanje 3 sata unaprijed. Ako se ne pojavite na zakazanom tretmanu, bit će Vam u cijelosti naplaćen.

Plaćanje

Možete platiti gotovinom i bilo kojom kreditnom karticom osim American. Cijene uključuju PDV. Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave.

Povrat novca

Za kupljene usluge ili članstvo nije moguće zahtijevati povrat sredstava, prijenos usluge na drugu osobu ili zamjenu za neku drugu uslugu.

Molimo tišinu

Kako bismo osigurali da svaki gost podjednako uživa u miru Healthclub, lijepo molimo sve korisnike da buku svedu na minimum.

Dodatna ponuda

Kod nas su Vam osigurani ogrtač, šlape i ručnici te sredstva za održavanje higijene. Uz to ćemo Vam ponuditi vodu, čaj ili voće za osvježenje.

Vrijedne stvari

Preporučujemo Vam da za vrijeme posjete HealthClubu ne nosite nakit. Osoblje HealthCluba ne preuzima odgovornost za izgubljene, otuđene ili oštećene vrijedne stvari ili novac. U garderobama imate osigurane ormariće s ključem, a u svojoj sobi sef.

Pušenje i alkohol

Pušenje i konzumiranje alkohola u HealthClubu je strogo zabranjeno. Konzumacija alkohola se ne preporučuje prije korištenja bilo koje od naših usluga i može rezultirati otkazivanjem tretmana na Vašu štetu.

Ograničenje pristupa

Osobama mlađim od 16 godina nije dozvoljen boravak u HealthClubu, ukoliko nisu u pratnji odrasle osobe odgovorne za njih. Lijepo Vas molimo za razumijevanje i poštivanje ovog pravila.

Zahvala

Naše cijene ne uključuju napojnice za terapeute i trenere. Ukoliko ste izuzetno zadovoljni uslugom, napojnicu možete dati direktno osoblju.

Poklon bon

U ponudi su poklon bonovi za bilo koju našu uslugu. Poklon bonovi vrijede 3 mjeseca. Možete ih naručiti telefonom +385-1-4566-059 ili na info@healthclub-esplanade.com.

Posebna upozorenja

Trudnicama te klijentima koji imaju visoki krvni tlak, srčane probleme ili bilo koji drugi zdravstveni problem se savjetuje da se prije korištenja naših usluga konzultiraju s liječnikom te da o tome obavijeste osoblje HealthCluba.